DeFi lige nu er som ‚at prøve at flyve til månen i en papkasse‘ – Diginex CEO

DeFi lige nu er som ‚at prøve at flyve til månen i en papkasse‘ – Diginex CEO

DeFi er næsten helt sikkert fremtiden, men den fremtid er muligvis ikke i dag.

Den decentrale økonomi eller DeFi-sektoren i kryptoindustrien har været sprængfyldt med overflod, innovation og spekulation i de seneste måneder. Niche er stadig meget i sin barndom, ifølge Richard Byworth, administrerende direktør for det digitale finansieringsselskab Diginex.

„Jeg tror, ​​at DeFi er fremtiden potentielt på vejen,“ sagde Byworth i et interview med Morgan Creek Digital medstifter Anthony Pompliano, der blev offentliggjort den 18. september. „Men det er meget tidligt,“ tilføjede han og uddybede:

„Det er som at prøve at flyve til månen i en papkasse – jeg mener, du vil få dig selv i problemer undervejs, og du ved, tingene vil gå i stykker og brænde op, som vi allerede har startet at se.“
Sådanne dramatiske forsøg, forsøg og fiaskoer får ikke branchen til at se godt ud med hensyn til almindelige enheder, der kigger ind i kryptosfæren og dens spirende DeFi-niche.

„Jeg ser bestemt tilbage på 2017, og denne DeFi-ting er sandsynligvis ikke, hvad vi har brug for lige nu,“ tilføjede Byworth. „Vi har fået MicroStrategy, vi har Paul Tudor Jones, vi har nogle virkelig seriøse hitters, der begynder at være opmærksomme på denne branche, og jeg håber bare, at DeFi ikke bliver endnu en ICO-dille, som folk går , ‚ved du hvad, alle er skøre i krypto,‘ og hold dig væk fra det i endnu et par år. „

Hele kryptoindustrien nåede sin højeste boblestatus i 2017 på grund af den stigende tendens for oprindelige mønttilbud eller ICO’er – en fad senere trampet ud ved regulering. I de sidste uger har DeFi afgivet lignende vibes med mange tilfældige aktiver, der stiger i pris.

Byworth er heller ikke den første til at sammenligne DeFi-sektoren med ICO’er i 2017. Grundlæggeren af ​​det digitale aktivdataside Messari, Ryan Selkis, udtrykte for nylig lignende tanker.

Derudover, som Byworth, nævnt, har flere vigtige mainstream-giganter for nylig placeret store indsatser på Bitcoin Revolution og muligvis sat branchen på et centralt punkt i livet hidtil.